’t Bakhuus & Smederij Mulder

Over ’t Bakhuus &
Smederij Mulder

Ook dit jaar kunt je tijdens het Kerstrondje weer terecht bij onze twee bedrijven ’t Bakhuus en Smederij Mulder.


In ’t Bakhuus is alles geheel in kerstsfeer evenals op de deel van de monumentale boerderij de Groenenberg. We houden dit weekend grote uitverkoop, met op alle woonaccessoires minimaal 25% korting. Je kunt naar hartelust shoppen tussen de mooiste woonaccessoires en/of ideeën opdoen voor de feestdagen! Ook vertel ik je graag alles over de producten van Annie Sloan!

In de Smederij brandt het smidsvuur en is er een smid bezig met ambachtelijk smeden. Ook Ria is aanwezig met de stand van Unicef waar je de mooiste kerstkaarten kunt kopen.

Ook kun je zondag 10 december kennismaken met Emily Kist van trimsalon Knappe Koppies uit Ruinerwold. Zij vertelt je graag alles over haar nieuwe trimsalon! Je vindt haar met haar stand op de deel bij ’t Bakhuus.

We heten je van harte welkom op onze locatie!

Hier meer informatie over onze twee bedrijven.

Smederij Mulder is al jaren hèt adres in de regio als het gaat om esthetisch en functioneel, op maat gemaakt hekwerk. Hierbij kun je denken aan hekwerk voor je huis, als afscheiding voor je tuin. Een poort op de oprit, al dan niet automatisch bediend. Metaalbewerking in brede zin; balkonhekken, raamroosters, schoorsteenkappen, namen etc. Ook kun je bij ons terecht voor onze eigen stoere, industriële kasten. Deze staan uiteraard in ’t Bakhuus!

 ’t Bakhuus is een knusse woon- en lifestylewinkel, gespecialiseerd in de wereldberoemde verf van Annie Sloan! Een verf waarbij schuren en gronden overbodig is en hecht op nagenoeg alle ondergronden. Uiteraard staat de winkel vol voorbeelden. Zo is de keuken geverfd, zijn bijna alle meubels geverfd, maar ook bijvoorbeeld een stoffen stoel (ja ècht) en een leren bank. Daarnaast geef ik, Paula, creatieve workshops in de winkel. Dit kan zijn met de verf, maar ook een plaid handbreien of een workshop Handletteren behoort tot de mogelijkheden!

Verder vind je in ’t Bakhuus een mooie collectie woonaccessoires van diverse merken in verschillende stijlen en leuke kadootjes!

Op onze websites vind je alle informatie!

 

 

't Bakhuus & Smederij Mulder

Contactgegevens

Haakswold 47
7943 KT Meppel

Tel.: 06-10697363

www.smederijmulder.nl
www.tbakhuus.nl

Alvast een beetje sfeer proeven