Wever & Co wonen

Stoere meubelen en woonaccessoires

Over Wever & Co wonen

In december van je van harte welkom tijdens ons OPEN KERSTHUIS. Op vrijdag en zaterdag van 11.00-17.00 uur.

EXTRA OPEN zondag 12 december van 12.00-17.00 uur.

Je bent welkom in het achterhuis van onze woonboerderij voor stoere meubelen met een moderne twist.

Op de vroegere deel hebben we een gezellige winkel ingericht waar je aan het juiste adres bent voor een nieuwe inrichting voor je keuken en/ of woonkamer. Een bank, fauteuil of relaxfauteuil, kast en vloerkleed of eethoek met stoelen. Voor het complete plaatje voor je huis kun je ook bij ons terecht, bij ons in de winkel of op je eigen locatie geven we inrichtingsadvies dat bij jou past.

Kom ook gerust eens kijken voor onze collectie prachtige woonaccessoires. Woonplaids van het merk Klippan van 100% wol en de luchtzuiverende huisparfum van Ashleigh en Burwood zijn hier mooie voorbeelden van. De zijden bloemen, sierkussens en kleinmeubelen, lampen en andere accessoires om je interieur helemaal af te maken en leuk voor jezelf of als kado. Kom ook gezellig woonwinkelen bij Wever& Co wonen. Alles voor een leuk huis!

In onze achtertuin kun je overnachten in een voormalige Silo. Een rond gebouw met 2 appartementen van waaruit je zo over de weilanden kijkt. Zie onze website www.silo161.nl

Voor bijzondere openingstijden in de decembermaand kun je ons volgen op facebook en instagram. Even bellen kan ook: Ageeth Wever 06 24692748. Tot ziens!

Contactgegevens
Dr. Larijweg 161
7961NV Ruinerwold

Tel.: 06-24692748

www.weverencowonen.nl
www.silo161.nl
https://www.facebook.com/WeverenCoRuinerwold

Geopend: Vrijdag en zaterdag vanaf 11:00u

Alvast een beetje sfeer proeven