’t Swarte Schaep & Drents Camperhuis

Lifestyle winkel & Jong gebruikte campers

Over ’t Swarte Schaep &
Drents Camperhuis

’t Swarte Schaep
Lifestyle winkel ’t Swarte Schaep vind je in de monumentale boerderij aan Broekhuizen. De winkel is gevuld met prachtige kleding, laarzen, sieraden en bijzondere woonaccessoires. Kleding van duurzame merken met een knipoog naar de natuur en het buitenleven. Tijdloos mooie items die je graag keer op keer draagt. Wat te denken van de outdoorlaarzen van Dubarry, de regenjassen van Ilse Jacobsen, de windstoppers van Holebrook of de lamswollen truien en vesten van William Lockie, Irelands Eye of Fischerman. Met de sieraden van Joyline en Angelo Moretti maak je elke outfit compleet! In de kerstperiode vind u naast een collectie bijzondere woonaccessoires ook veel kandelaars, kaarzen, windlichten en kransen.  

Marianne van der Klocht (frontvrouw van cabaretgroep Boerenblond) runt de winkel. Gezelligheid, een eerlijk advies en uiteraard een beetje gekheid staan voorop bij Marianne. Daarom staat aan de grote koffietafel altijd iets lekkers voor u klaar. Tot ziens in Broekhuizen!

 

Drents Camperhuis
Vanaf een prachtige locatie in Broekhuizen, verkoopt Drents Camperhuis jong gebruikte campers van A-merken. In de boomgaard staan de campers ruim opgesteld. Zo kunt u alvast het campergevoel in alle rust ervaren. In het achterhuis staat een ruime collectie camperaccessoires en -benodigdheden om de camperuitrusting helemaal compleet te maken. Campers zijn er in vele uitvoeringen en varianten. Stephan & Ingrid luisteren daarom graag naar uw wensen zodat het advies zo goed mogelijk aansluit bij uw persoonlijke situatie. Een camper koop je immers voor jaren vakantieplezier!  

Contactgegevens

Broekhuizen 13
7965AA Broekhuizen Dr. (Meppel)

Tel.: 06 51816817 / 06-83515240

www.swarteschaep.nl
www.drentscamperhuis.nl

Openingstijden
Ma: 13.00- 17.30
Di: gesloten
Wo: 9.30-17.30
Do: 9.30-17.30
Vr: 9.30-17.30
Za: 9.30-17.00

 

Alvast een beetje sfeer proeven