6. Hairtrends

Kapsalon Hairtrends Dijkhuizen 90 Ruinerwold

Dijkhuizen 90 kent een rijke historie. Op dit adres woonden Jacob Veldman en An Veldman-Boverhof en de kinderen Fijgje en Jan. In de oorlog was dit een onderduikadres voor het verzet en de knokploeg uit Meppel.

Fijgje was koerierster voor de KP. De avond voor Kerstmis 1944 zijn hier onder leiding van Jan Gunnink (Ome Hein) de voorbereiding getroffen voor de overval op het politiebureau in Meppel.

Nadat Jacob Veldman in 1950 verhuisde naar de Wolddijk 30 heeft zijn neef Jacob Veldman hier met echtgenote Jin Boverhof gewoond met hun gezin, tot zij vertrokken naar Wassenaar.

Van 1952 tot 1977 woonde hier de familie Jac. de Boer, afkomstig uit Nijeveen.

Na 1977 is het gebruikt voor de opslag van melktanks en andere producten van de naastgelegen melkfabriek. Het voorste gedeelte heeft nog een tijdlang dienst gedaan als kantoor. Tot het uiteindelijk leeg kwam te staan.

Sinds 2004 is kapsalon Hairtrends er gevestigd. In 2013 is er in achterste gedeelte van de boerderij een nieuwe kapsalon gebouwd. In het voorste gedeelte is nu Hairtrends Haarwerken, en de eigen schoonheidssalon gevestigd.

 

Over de Kapsalon

Kapsalon Hairtrends in Ruinerwold is een trendy kapsalons, Schoonheidssalon met eigen Haarwerkstudio voor al uw Haarwerken. Aandacht en een relaxte sfeer staat centraal staan bij ons.

Onder het genot van een kopje koffie/thee wordt er bij Kapsalon & schoonheidssalon Hairtrends de tijd genomen om u ‘Vakkundig en Goed’ te adviseren. Uiteraard zijn wij op de hoogte van de laatste (haar/beauty) trends. Tevens zijn we erkend Anko haarwerkspecialist.

Ook de aangepaste openingstijden maken het voor u mogelijk om ’s avonds na werktijd een afspraak te maken. Telnr.: 0522 – 48 16 29. Of maak zelf gemakkelijk en eenvoudig online een afspraak via www.kapsalonhairtrends.nl

Dijkhuizen 90
7961AM Ruinerwold
0522- 481629

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s