7. De Bloesemkrans

Van harte welkom

8 en 9 december is het volop feest bij De Bloesemkrans.

In samenwerking met TotalMore Partyservice –  Events en Schoonheidssalon de  Boskampshof maken we er een ontzettend leuk weekend van!

Natuurlijk valt er veel te bekijken en te bewonderen naar de mooie woonaccessoires en  kerststukken van de bloesemkrans met  fantastischeprijzen. Ook hebben we poncho’s prachtige tassen en sjaals. Wij zijn met meerdere dames aanwezig voor advies.

Er staat een splinternieuwe Alu kader tent van TotalMore Partyservice – Events van 8 bij 10 meter.

Tevens  kunt u kijken en u laten informeren naar de vele mogelijkheden die TotalMore Partyservice – Events  te bieden heeft voor party-event catering.

Daarnaast is de foodtruck aanwezig van TotalMore Partyservice – Events  met heerlijke Oma’s Friet etc…. Ook de oude VW T2 Koffiebus  zal aanwezig zijn met diverse koffievarianten.  Geheel nieuw  is onze 60 jaar oude Indonesische Foodtruck waaruit saté gekocht kan worden.

Heleen van Schoonheidssalon de Boskampshof is bij ons om de nieuwste kleuren op het gebied van gellak te laten zien en zal dit ook demonstreren, ook mag u een afspraak maken bij haar. Daarnaast zal ze u iets kunnen vertellen over de verschillende schoonheidsprodukten die u ook bij Heleen kunt kopen.

We gaan ook per bedrijf een  verloting doen met hele leuke prijzen, d.m.v het invullen van uw telefoonnummer deze komen per bedrijf in een mand. Aan het einde van elke dag zal de winnaar worden gebeld en bekend worden gemaakt via facebook

Graag zien wij u op 8 en 9 december aan  Nijentapperweg 1 te Meppel.( tussen Ruinerwold en Havelte)

Advertenties